Basis0 Mentaal burn out en depressie 900x500 VERSIE 001 Het Roer Moet OM

 

HET ROER MOET OMPSYCHISCHE KLACHTEN VEROORZAKEN LICHAMELIJKE KLACHTEN

(en andersom: lichamelijke en psychische klachten worden eveneens beïnvloed door onze omgeving)

 

Het oogt of de man op de foto radeloos is en waarschijnlijk is dat ook zo. Het hebben van een burn-out en/of een depressie is een periode die mensen, wanneer zij er doorheen gekomen zijn, graag vergeten. Geen zin meer hebben in ... niets. Het leven zwart zien, lichamelijke klachten, zoals spier-, buik-, en hoofdpijn, vermoeidheid. Moe, moe en nog eens moe. De geest en het lichaam zijn letterlijk opgebrand.

 

Mensen hebben vaak niet door dat het leven van alle dag, met alle gebeurtenissen daarin, meer van ons lichaam en onze geest eist. De maatschappij vraagt vaak dat wij door moeten gaan en dat doen we dan veelal ook, te lang. De burn-out een feit en met een beetje pech wordt deze gevolgd door een depressie. Tijd voor een (preventieve) aanpak van uw gezondheid volgens de norm van IGZ+.

 

ANDERE PSYCHISCHE KLACHTEN

Naast bovengenoemde klachten, zijn er ook klachten die vaak een genetische achtergrond hebben, zoals de stoornissen uit de DSM, bijvoorbeeld bipolaire stoornis, borderline en ADHD. Deze klachten laten zich vaak op jonge leeftijd zien. Daarnaast zijn er de psychische klachten als gevolg van ons (aangeleerde) gedrag. Het bestrijden van de klacht (gevolg) heeft dan alleen in eerste instantie zin, het veranderen van ons gedrag is dan een betere oplossing. Veranderen is moeilijk, maar het kan. Belangrijk is dat u er op tijd bij bent, preventie is daarom zinvol.

 


 

VOORLICHTINGSCAMPAGNE | CHECK JE VITALITEIT

Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus is vanwege bovenstaand verhaal, dat voor veel mensen geldt, de voorlichtingscampagne CHECK JE VITALITET gestart met een kosteloze IGZ+ Vitaliteit TEST. Hiermee krijgt u na het beantwoorden van 20 vragen een indicatie van uw situatie, oftewel: vitaliteit. De TEST resulteert in een kleur, die aangeeft hoe het is gesteld met uw vitaliteit. Bij groen is er in principe geen probleem (maar kunt u wel twijfels hebben over uw situatie). Bij oranje of rood is het raadzaam contact op te nemen met een Vitaliteit Expert. Ga naar www.checkjevitaliteit.nl en doe de test!

 

THEMA CAMPAGNE NAJAAR 2017

Het thema van de campagne is: VOORKOM STRESS THUIS EN OP HET WERK. Juist stress is van invloed op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid én is van invloed op de omgeving (denk aan gezin, partner en collega's). 

 

VITALITEITFACTOR
De camapagne CHECK JE VITALITEIT wordt mede georganiseerd door Vitaliteit Groep Nederland, die de Vitaliteitfactor heeft ontwikkeld. De IGZ+ TEST is een afgeleide van deze uitgebreide Vitaliteitfactor. Klik voor meer informatie op onderstaande banner.

 


 

TEKEN DE PETITIE

Teken de petitie als u ook gaat voor een betere en betaalbare Gezondheidszorg. IGZ+ in de toekomst, de toekomst komt echter elke dag dichter bij. Met IGZ+ is een besparing van 10% op alle kosten gerelateerd aan onze gezondheid mogelijk, toch al snel 10 miljard anno 2017.

 

Teken daarom vandaag nog de petitie, klik op onderstaande button. 


 

Button nieuw Het Roer Moet OM Augustus 2017 IGZ oranje lijn


Banner3 Partner Vitaliteit Groep de andere weg 001  


Deze website en de organisatie van de petitie zijn mede mogelijk gemaakt door Vitaliteit Groep Nederland en stichting IGZ+ | www.igzplus.nl