20910301 Zorg van de wieg tot het graf Het Roer Moet OM 002

 


 

DNIEUWE REALITEIT: FYSIEK KLACHTEN VEROORZAKEN MENTALE KLACHTEN | OP NAAR IGZ+

 


(en andersom ; lichamelijke en psychische klachten worden eveneens beïnvloed door onze omgeving)

 

Van de wieg tot het graf, veel mensen hebben vooral in de begin- en de eindfase van het leven te maken met gezondheidszorg. Meestal is dat niet vrijwillig. Als baby logisch, en hou ouder je wordt, hoe meer gebreken wij krijgen. De welbekende 'houdbaarheidsdatum'. Wat wanneer je deze zorg kan 'plannen'. We plannen ons pensioen, onze vakantie, maar niet onze gezondheidszorg.

 

Fysieke klachten kunnen of voorkomen worden of wij kunnen er beter mee omgaan. Veel fysieke klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn of rugpijn zijn vaak gerelateerd aan onze levenstijl of aan psychische klachten (denk aan stress, depressie en burn-out). Reden te meer om je leven qua gezondheid beter te plannen of zoals wij dat zeggen 'Check Je Vitaliteit'. Bij IGZ+ zorgplanning denken wij aan het ouder spreekwoord: "Voorkomen is beter dan genezen".  De huidige gezondheidszorg hodut zich het meest met de laatste bezig, dat is goed. IGZ+ voegt echter uitgebreide preventie toe aan de definitie van gezondheidszorg.

 Andere fysieke klachten
Naast buikpijn moet u dan denken aan hoofd- en nekpijn, rugklachten, spierpijn en bijvoorbeeld trillende handen. Bij dit soort klachten is het goed de huisarts uw gehele verhaal te vertellen, zodat hij de juiste beslissing kan nemen voor vervolg begeleiding en/of behandeling.

 CHECK JE VITALITEIT | Doe de gratis IGZ+ TEST
Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus is vanwege bovenstaand verhaal, dat voor veel mensen geldt, de voorlichtingscampagne Check Je Vitaliteit gestart met een kosteloze IGZ+ TEST.

 

Hiermee komt u na 25 vragen te weten het is gesteld met uw situatie, oftewel met uw vitaliteit. De resultaten van de test worden weergegeven in een kleur. Bij groen is er in principe geen probleem (maar kunt u wel twijfels hebben over uw vitaliteit). Bij oranje of rood is het raadszaam contact op te nemen met een Vitaliteit Expert. Ga naar www.checkjevitaliteit.nl en doe de test!

 

Vanaf lente 2018 zijn er 3 gratis testen: IGZ+ TEST:  JUNIOR | ADULT | SENIOR.

 


20190301 Banner IGZ IGZ de toekomst


 

THEMA CAMPAGNE VOORJAAR/ZOMER 2019

Het thema van de campagne is: JOUW GEZONDHEID, JOUW BEALNG! Juist stress is van invloed op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid én is van invloed op de omgeving (denk aan gezin, partner en collega's).

 Vitaliteitfactor
De campagne Check Je Vitaliteit wordt mede georganiseerd door Vitaliteit Groep Nederland, die de Vitaliteitfactor heeft ontwikkeld. De IGZ+ TEST is een afgeleide van deze uitgebreide Vitaliteitfactor. Klik voor meer informatie op onderstaande banner.

 TEKEN DE PETITIE
Teken de petitie als u ook gaat voor een betere en betaalbare Gezondheidszorg. IGZ+ in de toekomst, de toekomst komt echter elke dag dichter bij. Met IGZ+ is een besparing van 10% op alle kosten gerelateerd aan onze gezondheid mogelijk, toch al snel 10 miljard anno 2018.


Teken daarom vandaag nog de petitie, it's Time To Change NL, klik op onderstaande button.

 


  

Button nieuw Het Roer Moet OM Augustus 2017 IGZ oranje lijn

 


 

Website en organisatie van de petitie zijn mogelijk gemaakt door Vitaliteit Groep Nederland en stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+)