20180901 Vrouw Fysieke Klachten Het Roer Moet OM Z W 001

 


 

DNIEUWE REALITEIT | FYSIEK KLACHTEN VEROORZAKEN MENTALE KLACHTEN | OP NAAR IGZ+

 


(en andersom ; lichamelijke en psychische klachten worden eveneens beïnvloed door onze omgeving)

 

Buikpijn, zoals de vrouw op de foto, kan tientallen oorzaken hebben. De meest voor de handliggende zijn een buikgriep (virus), iets verkeerds of teveel gegeten of bijvoorbeeld darmklachten (zoals blinde darmontsteking of erger). Wanneer buikpijn aanhoudt, gaan wij meestal naar de huisarts en vervolgens een internist. In veel gevallen de juiste weg.


Buikpijn kan echter ook worden veroorzaakt door psychische (mentale) klachten. U kent het vast wel in de eenvoudige versie als u zenuwen heeft voor iets belangrijks, zoals een examen. Meestal gaat de buikpijn dan snel weer weg. Wanneer u te maken heeft met een depressie of een burn-out, kunt u ook buikpijn krijgen. Die gaat dan niet weg en de weg naar de huisarts is dan een andere dan uit bovenstaand voorbeeld.

 Andere fysieke klachten
Naast buikpijn moet u dan denken aan hoofd- en nekpijn, rugklachten, spierpijn en bijvoorbeeld trillende handen. Bij dit soort klachten is het goed de huisarts uw gehele verhaal te vertellen, zodat hij de juiste beslissing kan nemen voor vervolg begeleiding en/of behandeling.

 CHECK JE VITALITEIT | Doe de gratis IGZ+ TEST
Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus is vanwege bovenstaand verhaal, dat voor veel mensen geldt, de voorlichtingscampagne Check Je Vitaliteit gestart met een kosteloze IGZ+ TEST.

 

Hiermee komt u na 25 vragen te weten het is gesteld met uw situatie, oftewel met uw vitaliteit. De resultaten van de test worden weergegeven in een kleur. Bij groen is er in principe geen probleem (maar kunt u wel twijfels hebben over uw vitaliteit). Bij oranje of rood is het raadszaam contact op te nemen met een Vitaliteit Expert. Ga naar www.checkjevitaliteit.nl en doe de test!

 

Vanaf lente 2018 zijn er 3 gratis testen: IGZ+ TEST:  JUNIOR | ADULT | SENIOR.

 


2018022 Homepage Check Je Vitaliteit VGNL Doe De IGZ TEST BASIS22


 

THEMA CAMPAGNE LENTE 2018

Het thema van de campagne is: JOUW GEZONDHEID, JOUW BEALNG! Juist stress is van invloed op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid én is van invloed op de omgeving (denk aan gezin, partner en collega's).

 Vitaliteitfactor
De campagne Check Je Vitaliteit wordt mede georganiseerd door Vitaliteit Groep Nederland, die de Vitaliteitfactor heeft ontwikkeld. De IGZ+ TEST is een afgeleide van deze uitgebreide Vitaliteitfactor. Klik voor meer informatie op onderstaande banner.

 TEKEN DE PETITIE
Teken de petitie als u ook gaat voor een betere en betaalbare Gezondheidszorg. IGZ+ in de toekomst, de toekomst komt echter elke dag dichter bij. Met IGZ+ is een besparing van 10% op alle kosten gerelateerd aan onze gezondheid mogelijk, toch al snel 10 miljard anno 2018.


Teken daarom vandaag nog de petitie, it's Time To Change NL, klik op onderstaande button.

 


  

Button nieuw Het Roer Moet OM Augustus 2017 IGZ oranje lijn

 

Deze website en de organisatie van de petitie zijn mede mogelijk gemaakt door Vitaliteit Groep Nederland en stichting  Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+)


20180901 Banner VGNL bij Heldere kijk bril z w DNR